|  | IT-ergonomia, Näyttötelineet
  Valvomokalusteet  24/7 valvomot  Tekn. Valvomot   IT-ergonomia   Yhteydenotto  

Ratkaisu usean monitorin luomaan haasteen

Humanscale Paramount tuo näkökenttään kaaren muotoon 4-8 monitoria. Asennukseen tarvittavat komponentit ovat valmiina perusrungossa - ilman irto-osia. Paramount säätyy eri katselukulmiin ja 2. kerros on irroitettava osa/optio. M8 sopii painaville [< 19kg] monitoreille, M8 Crossbar jakaa telineen kahdelle näytölle. M7 on teollisuudessa käytetty, ulottuva ja eri tavoin asentuva varsi. Access Rail kiskojärjestelmä muokkautuu vapaasti, vapauttaa tilaa työpisteissä ja helpottaa eri laitteiden käyttöä. AccessRail on suunniteltu Komento/hälytys -keskuksiin & valvomoihin - joissa tila pöydänkansilla on vähissä.

Freedom valvomotuolin selkänojan painoon reagoiva, vastapainomekanismi-rakenne ja ulkopuolinen runko asettavat uudet standardit 24/7 tuolien tehokkuudelle ja käytettävyydelle - Kun säädöt ovat automaattisia, vikaherkistä vivuista on päästy eroon ja paino saatu säilytettyä pienenä. Mekanismivapaa Diffrient World Chair on kevyt, verkkomateriaaliin perustuva Task-tuoli; selkänojan verkko tukee vartaloa ja lannerankaa, istuimessa se vähentää kosketusrasitusta ja etureunan aiheuttamaa painetta polvien alla.

↑ Paramount näyttötelineellä kahdeksan monitorin kaari, ↵ Access Rail Kiskoon vapaa monitorimäärä.

↓ Freedom 24/7 Valvomotuoli ammattikäyttöön, ↵ Freedom.in Liukusäädettävä pääntuki.

©2013 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged