|  | Advantis | Kalustejärjestelmä
  Valvomokalusteet  24/7 valvomot  Tekn. Valvomot   IT-ergonomia   Yhteydenotto  

Advantis : Valvomot / CallCenter / Trading floors

Gesab Advantis on muuntautumiskykyinen, moderni, tyylikäs ja tehokas konsolikalustejärjestelmä; Advantis -valvomopöytä on suunniteltu vastaamaan kaikkiin verkottuneen työpisteen tarpeisiin; kaapeloinnit, pistorasiat ja sähköistys voidaan sijoittaa piiloon, juuri sinne missä niitä tarvitaan. Lisäksi järjestelmään kuuluvilla kaapeilla ja monitorivarsilla saadaan laitteistosijoittelu tehtyä siististi, samalla huomioiden järjestelmien suojaustarpeet.

Advantis järjestelmä muokkautuu moneksi; CallCenter, Maanlaajuisen verkoston valvomohuone, Toimisto tai Neuvotteluhuone; myös kokonaisten, vapaastiseisovien näyttöseinien toteutus on Advantiksella helppoa. Advantis järjestelmä muodostuu teräsrungosta, alumiiniprofiili elementeistä, kaapeista ja työtasoista. Työtasoja on saatavana vakiovärien lisäksi myös laajasta väriskaalasta, ellei neuvotteluhuoneen pöytään sitten sovi paremmin linjakas lasikansi. Kuten muutkin Gesab kalusteet, myös Advantis kalusteita on helppo jakaa, jatkaa tai muuten muokata, ilman sahaa.

Advantiksen asiakaskohtainen räätälöinti on helppoa; rungon, tasojen ja kaapinovien väritys, logot, paneli-taustavalaisut ym. personointi onnistuu valmiiden räätälöintipisteiden ansiosta joustavasti ja edullisesti.

Advantis ↑ muokkautuu mittalaitteille ja valvonta-monitoreille sopivaksi tai ↵ työpisteeksi.

Advantis kalusteista voidaan toteuttaa ↑ Kaarevia pöytiä. Soveltuu myös suuriin ↵ 24/7 valvomoihin.

©2013 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged