|  | Valvomoprojekti | Esittely
  Valvomokalusteet  24/7 valvomot  Tekn. Valvomot   IT-ergonomia   Yhteydenotto  

Valvomokalusteet - Käyttäjä pääosassa !

Valvomokaluste-projektia suunniteltaessa kiinnitetään huomio käyttömukavuuteen, ergonomiaan ja rakenteen joustavuuteen - valvomotila elää ja kalusteiden tulee muuttua mukana. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja useimpiin tarpeisiin; Advantis 24/7 valvomoihin ja Trading-saleihin; TecnoLan teknisiin IT- ja valvomo -ympäristöihin; ADN Trading Desk ja työpiste käyttöön.

Palvelukonseptimme perusta: 3D-suunnittelupalvelu; tarkat kuvat kalusteesta jo määrittelyvaiheesta lähtien. Tämä varmistaa kalusteen oikean layoutin ja eliminoi viestintäkatkoista juontuvat virheet; asiakas ja toimittaja ovat samalla sivulla mitoista, varusteista ja muodosta - kuvat helpottavat myös asennusvaiheessa, kun lopputuloksesta on käytössä kolmiulotteinen esitys.

ADN pöydän moderni ulkoasu kätkee sen todellisen potentiaalin; runkoon integroitu kaapelointi ja rasioinnit, ja kaksi teknistä tilaa virtalähteille ja muulle tekniikalle.

KVM-extenderit rauhoittavat työpisteen, kun tietokoneiden tuuletinmelu siirtyy tekniseen tilaan. Räkin/Ympäristön valvonta-järjestelmät takaavat järjestelmien katkeamattoman toiminnan.

Gesab suunnittelun johtoajatus: Rakenteellinen joustavuus - aina ↑ sopivan ↵ muotoinen kaluste.

Ergonomia isolla E.llä. Gesab ADN+ kalusteesta muotoutuu ↑ Työpiste sekä ↵ Neuvottelupöytä.

©2013 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged