|  | TecnoLan | Tekninen valvomopöytä
  Valvomokalusteet  24/7 valvomot  Tekn. Valvomot   IT-ergonomia   Yhteydenotto  

The New TecnoLan - IT kalusteesta valvomoihin.

TecnoLan järjestelmä on kehitetty ATK-konehuoneiden hyllyjärjestelmäksi, aikana jolloin serveri oli suuri ja painava peltilaatikko. Tuolta ajalta on peräisin TecnoLan.in tukevuus; runkojen (>1 tn) ja hyllyjen (<300 kg) kantokyky on mitoitettu palvelimien ja vanhojen CRT-monitorien mukaisiksi. Toinen ATK-ajalta periytyvä ominaisuus ovat jalkoihin integroidut kaapelikourut ja vapaasti sijoitettavat vaaka-kourut - Ja näihin kaapelikanaviin mahtuvat myös muuntajat ja pistokelistat. Tietokoneiden siirryttyä räkkeihin, on TecnoLan löytänyt tiensä tekniseksi valvomokalusteeksi teollisuuteen, portti-/turvavalvomoihin sekä studioihin.

Tilanteissa joissa nykytekniikan rinnalle tarvitaan vanhoja automaatio-ohjauspaneeleita, kuvaputkia tai muuta tekniikkaa, joka ei ole taipunut viimeisimmän muodin mukaiseksi, tarjoaa TecnoLan joustavuutta ilman kalliita räätälöintejä. Järjestelmän täydentävät laitekaapit ja moninäyttö-telineet LCD näytöille.

Muutoksia ilman sahaa, pölyä ja seisokkeja; TecnoLan on komponenttijärjestelmä; johon lisäosia voidaan liittää ilman työmaan perustamista. Pöydän jatkaminen tapahtuu suoraan päättyvästä jalasta, ilman käyttökatkosta perusosalle. Samoin hyllyt ja kaapelikanavat asennetaan ripustamalla, (lähes) ilman työkaluja, mutta varmasti ilman pölyä ja maalinkäryä.

TecnoLan on ↑ Tekninen valvomopöytä, tai kaapein ja hyllyin varustettu ↵ Järjestelmäkaluste.

TecnoLan porttivalvomoissa - kaapit, kaapelikanavat, LCD-telineet; ja ↑ jaetut tai ↵ yhtenäiset työtasot.

©2013 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged